• pääsivu
  • sisällys

  •  

     

     

     

    Yliopistonlehtorien liiton jäsenpalvelut ja jäsenedut


    Yliopistonlehtorien liitto tarjoaa jäsenilleen palveluita ja jäsenetuja. Liitto valvoo etujasi yhdessä jäsenyhdistysten, keskusjärjestö AKAVAn ja neuvottelujärjestö AKAVA-JS:n ja OAJ:n kanssa. OAJ:sta ja lehtoriliiton toimistosta saat yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua.

    Liiton palvelut ovat turvanasi
    Y liopistonlehtorien liitossa on 22 jäsenyhdistystä. Liitto valvoo yhdessä jäsenyhdistysten ja luottamusmiesten kanssa etujasi. Jos Sinulla on kysymyksiä tai ongelmia virka- tai työsuhteeseesi liittyen, ota ensisijaisesti yhteyttä luottamusmieheen tai palkkasihteeriin.

    Lakimiehen neuvonta-apua
    Useimmissa asioissa luottamusmies tai liiton toimisto pystyvät jäsentä auttamaan.

    OAJ toimistosta saat asiantuntijapalveluja, neuvontaa palkkaus- ja lainopillisissa kysymyksissä.

    OAJ-kortit
    Jäsenkortti monitoimikorttina

    OAJ-jäsenkortin voit yhdistää MasterCard-maksuaika- ja luottokorttiin.

    Lisätietoja saat Nordea Rahoituksen asiakaspalvelusta puh. (09) 7728 6210 tai osoitteesta www.nordearahoitus.fi/liite/s/oaj/include/index.htm

    OAJ-Card
    OAJ-Card on yhdistetty kansainvälinen luotto- ja maksukortti MasterCard.

    Lisätietoja OP-Kotipankista (09) 404 745.

    VVO:n asumispalveluja
    OAJ on osakkaana VVO-yhtymässä. VVO:lla on yli 42 000 vuokra-, asumisoikeus-, ja osaomistusasuntoa ympäri maata. Vuokra-asuntohakemuksen voi myös jättää Internetin kautta. Merkitse asuntohakemuksen lisätietoihin: Olen OAJ:n jäsen.

    Lisätietoja www.vvo.fi

    Valtion taidemuseo
    • Ateneumin taidemuseo
    • Nykytaiteen museo Kiasma
    • Sinebrychoffin taidemuseo

    Ilmainen sisäänpääsy oppilasryhmän kanssa. Yksittäisenä kävijänä olet oikeutettu alennuslippuun esittämällä jäsenkorttisi. Vaihtoehtoisesti voit ostaa edullisen vuosikortin. Muista myös museoiden vapaaillat.

    Jäsenkorttia kannattaa tarjota myös ulkomailla esim. museoiden ja näyttelyiden sisäänpääsyssä!

    Polttoaine-edut
    Teboil
    Teboil-maksuaikakortilla jäsenetu bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/l, voiteluaineista 10 % ja nestekaasusta 5 % alennus. Huom! Laskutuksesta veloitetaan. OAJ:n jäsenkortilla tehdyistä käteisostoista etu bensiinistä ja dieselöljystä 1,7 snt/l ja voiteluaineista 10 %. Jäsenkortissa on oma Teboil-tunnus. Lisätietoja Teboil-korttipalvelusta 0204 700 911.

    Neste
    Neste myöntää Neste-yksityisluottokortilla tai suoraveloituskortilla OAJ:n jäsenille 1,68 snt/l alennuksen bensiinistä ja dieselöljystä Neste-liikeasemilta Suomessa (ei vihreiltä A24-automaateilta). Luotolla maksettaessa laskutuslisä. Korttihakemukseen kopio OAJ:n jäsenkortista. Lisätietoja Nesteen palvelunumerosta 0800-196 196.

    Shell
    EuroShell-kortilla etu bensiinistä 2,19 snt/l ja dieselöljystä 2,02 snt/l. Suoraveloitusostoista Shell ei peri laskutuslisää. EuroShell-korttihakemukseen kopio OAJ:n jäsenkortista. Lisätietoja Shell Info Centerin palvelunumerosta 0203 24240.

    Loma- ja virkistyspalvelut
    Park Hotel Käpylä
    On OAJ:n omistama siisti ja rauhallinen hotelli Helsingin Käpylässä. Erityisiä jäsenetuja viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina. Lisätietoja hotellin myyntipalvelusta (09) 799 755 tai www.parkhotelkapyla.fi

    Tirva Valkealassa
    Tirvan luonnonkauniilla alueella on jäsenistön loma- ja virkistyskäytössä yhteensä 9 lomahuoneistoa. Varaukset talvikaudella OAJ:n toimistosta me-ke klo 9-11 puh. (09) 150 2213 ja kesäaikana ma-pe klo 9-12 puh. (05) 333 642, 040-535 8025.

    Hevosahon tila Leppävirralla
    Jäsenistön retkeily- ja telttailualue, myös rantamaja saunoineen. Tiedustelut ja varaukset OAJ:n toimistosta ma-ke klo 9-11, puh. (09) 150 2213.

    Bomba-Lomat
    Tarjoaa jäsenetuhintaan monipuolista virkistys- ja lomapalveluja koko perheelle. Lisätietoja Bomba-Lomat myyntipalvelusta, puh (013) 687 2158 tai www.bomba.fi

     

    Vakuutusedut

    YLL:n jäsenmaksuun sisältyvät seuraavat OAJ:n vakuutusyhtiö Sammon kanssa sopimat vakuutukset:

    Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
    Tapaturman hoitokulut enintään 8 410 euroa
    Pysyvän haitan korvaus enintään 10 092 euroa
    Tapaturmainen kuolema 5 046 euroa

    Matkustajavakuutus
    Ilman ylärajaa korvataan enintään 45 vrk kestävällä vapaa-ajan matkalla aiheutuneet matkasairaskulut enintään 90 vuorokauden ja tapaturman kulut enintään 3 vuoden ajalta. Jäsenen mukana matkustavat perheen alle20-vuotiaat lapset kuuluvat vakuutukseen.

    Matkatavaravakuutus
    Enimmäiskorvaus 841 euroa, omavastuu 126 euroa. Jäsenen mukana matkustavan perheenjäsenenmatkatavarat kuuluvat myös vakuutuksen piiriin.

    Matkavastuuvakuutus
    Enimmäiskorvaus 84 094 euroa.
    Omavastuu 50 euroa vahinkotapahtumaa kohti.

    Matkaoikeusturvavakuutus
    Enimmäiskorvaus 8 410 euroa.
    Omavastuu 15%, kuitenkin vähintään 168 euroa.

    Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus
    Korvaa jäsenen opettajantyöhön liittyvän henkilö-, esine- tai oikeusturvavahingon. Vahingon tapahduttua ota pikaisesti yhteys OAJ:n lakimiehiin, (09) 150 271. Saat neuvoja menettelytavoista vahinkotapauksen hoitamiseksi.

    Järjestövakuutus
    Vakuutus korvaa OAJ:n jäsenille vahingot, jotka syntyvät jäsenten toimiessa järjestön ja sen eri toimintatasojen luottamustehtävissä, mm. koulutustilaisuuksissa ja kokouksissa sekä niihin matkustettaessa. Lisäksi OAJ on neuvotellut jäsenistölle monia edullisia vapaaehtoisia vakuutuksia.

    Lisätietoja Sammon palvelunumerosta 010 515 200 paikallispuhelumaksun hinnalla, sekä www.sampo.fi/oaj

    POHJOLAN jäsenedut:
    Järjestön jatkuva SuperEuro matkavakuutus
    Matkavakuutukset ovat voimassa sekä työ- että vapaa-aikana ulkomaanmatkoilla ja Suomessa matkoilla, jotka tehdään linnuntietä mitattuna vähintään 50 km:n etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työ- ja opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta ja jotka eivät ole näiden paikkojen välisiä matkoja.

    • Matkustajavakuutus
    Hoitokulut korvattaan ilman rahamääräistä ylärajaa. Matkasairauden aiheuttamat hoitokulut korvataan kuitenkin enintään siihen asti, kun 120 päivää on kulunut hoidon alkamisesta ja matkatapaturman aiheuttamat hoitokulut siihen asti, kun kolme vuotta on kulunut tapaturman sattumisesta.

    Tapaturman aiheuttamasta täydestä pysyvästä haitasta maksetaan 34.000 euroa.

    Tapaturman aiheuttamasta kuolemasta maksetaan edunsaajalle 34.000 euroa.

    Vakuutuksesta korvataan ilman eri maksua mukana matkustavalle alle 15-vuotiaalle perheenjäsenelle ja lastenlapselle tapaturman tai matkasairauden hoito ilman rahamääräistä ylärajaa, matkatapaturman aiheuttamasta täydestä pysyvästä haitasta 8.500 euroa ja kuolemasta 1.700 euroa.

    • Matkatavaravakuutus
    Matkalla mukana olevan omaisuuden vahingoittuminen tai menettäminen korvataan ehtojen mukaisesti vahinkotapahtumaa kohti 1.700 euroon asti. Lisäksi vakuutukseen sisältyy matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus.

    Hinnat: Matkustajavakuutus 52,50 euroa / henkilö / vuosi.

    Matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus 37 euroa / henkilö / vuosi.

    Järjestön vapaa-ajan tapaturmavakuutus

    Järjestön Perushenkivakuutus
    Järjestöetuna korotus vakuutusmääriin: naiset 69 % ja miehet 56 %.

    Mittaturva
    Alennukset 1. vuosi 20 %, 2. vuosi 15 %, 3. vuosi 5 % annetaan seuraavista vakuutuksista: laaja kotivakuutus (bonukseton), kotivakuutus, vastuuvakuutus, oikeusturvavakuutus, arvotavaravakuutus, pienvenevakuutus, tapaturmavakuutus, matkustajavakuutus, matkatavaravakuutus.

    Autovakuutus
    (Yksityiskäyttöinen Superkasko ja Isokasko)
    Alennus: 1. vuosi 20 % sekä 60 % starttibonus

    Järjestökasko
    (bonukseton vaihtoehto)

    Vapaaehtoinen eläkevakuutus
    Liikekustannus 2,5 % (normaalisti 3,5 %), ei hallintokuluja (normaalisti 2 %).

    Lisätietoja jäsenetuvakuutuksista palvelunumerosta 010 55 88 00.

     

    (painetun lehden s. 23-24)